Cautare

1432 de rezultate pentru "accident in bacau" (5.59 secunde)
Heliportul de la SJU Bacau face parte din proiectul de modernizare a Unitatii de Primiri Urgente finantat din fonduri europene prin Programul Operational Regional.
Bradul de Craciun stramb din Bacau a fost indreptat. Bradul din Pisa, asa cum a fost el denumit de internauti, a fost cel mai criticat brad din Romania deoarece cand a fost cumparat el prezenta o curbura naturala.
Peste 1000 de politisti, din Bacau, Iasi si Vaslui, au actionat, in sistem integrat, in perioada 30-31 iulie pentru prevenirea faptelor antisociale in zona discotecilor, barurilor si altor unitati de alimentatie publica cu profil similar. ... In zilele de 30 si 31 iulie, politisti ai I.P.J.
Procurorii DIICOT - Structura Centrala, cu sprijinul politistilor, au facut ieri 22 de perchezitii in Bucuresti si in mai multe judete ale tarii, in urma a doua cereri de comisii rogatorii formulate de autoritatile franceze, care vizau activitatea a doua grupuri infractionale organizate.
A fost deschis dosar penal dupa manifestarea mascatilor din Bacau costumati in soldati rusi. ... In timpul razboiului din Ucraina soldatii rusi in masini indemnau la violente si viol.
Agerpres informeaza ca Politia Romana a declansat o actiune de proportii in judetul Neamt, pentru prevenirea si combaterea infractiunilor stradale si pentru depistarea urmaritilor general, date fiind ultimele evenimente produse la Piatra Neamt.
Peste 260 de elevi si profesori au fost evacuati din cauza unui incendiu la un liceu din Podu Turcului, judetul Bacau.
Peste 100 de elevi ai unei scoli din judetul Bacau au fost relocati deoarece cladirea in care invatau era incadrata in categoria de risc seismic unu.
Pana va fi gata autostrada promisa, singura legatura intre Capitala si judetele din nordul Moldovei este drumul european E 85, sau DN 2, care a capatat un renume trist din cauza numarului mare de accident rutiere.
Doi muncitori au murit aseara, in timp descarcau materiale de constructii din beton. Accidentul de munca s-a produs pe un drum dintr-o localitate bacauana, unde se fac lucrari de modernizare a soselei.
"In ultimele 48 de ore in evolutia domnului Sergiu Nicolaescu au aparut complicatii cardiace si pulmonare severe care nu au raspuns la tratamentul intensiv aplicat si care au condus la deces azi, 3 ianuarie 2013, ora 8,20", a anuntat purtatorul de cuvant al Spitalului, printr-un comunicat de presa transmis AGERPRES.
In curand se implinesc cinci ani de la accidentul de schi in urma caruia a murit sotia actorului Liam Neeson (61 de ani). ... Sotia sa, Natasha Richardson, a fost victima unui accident de schi la 16 martie 2009 intr-o statiune de schi din Quebec, Canada.
Andreea Denes (28 de ani), prezentatoare la postul TvH, se afla in stare grava dupa un accident cu ATV-ul petrecut sambata la Azuga. ... Andreea Denes a fost transportata in stare grava la spitalul din Sinaia, in timp ce amica ei a murit.
Un accident aviatic groaznic a avut loc in dimineata zilei de joi, 20 august in apropiere de Bratislava, capitala Slovaciei. Doua avioane de agrement ce transportau 40 de parasutisti s-au ciocnit in aer inapropiere de capitala Slovaciei.
Operatiunea Mincemeat a fost o inscenare celebra in cel de-Al Doilea Razboi Mondial, care i-a pacalit pe germani in privinta invaziei din Sicilia.
Pe 23 martie 1987 seara, in orasul Concord din Carolina de Nord, o femeie a auzit un zgomot, ca al unui accident auto, venind din afara casei sale, si s-a dus la fereastra ca sa vada ce s-a intamplat.
21 membri, construit in anul 1974) s-a scufundat pe o furtuna de gradul 10, cu valuri de circa 14 - 16 metri, in zona portului Durban (Africa de Sud), in punctul de coordonate 31 grade 39 minute Sud/ 29 grade 42 minute Est.
La prima sedinta pe care democratul Radu Berceanu a prezidat-o in calitate de vicepresedinte al Senatului, parlamentarii au reusit performanta de a nu vota nici macar ordinea de zi.
Invingatorul in lupta pentru fotoliul de primar al localitatii Poarta Alba este democrat-liberalul Vasile Delicoti, cunoscut in urma cu cativa ani mai mult pentru divergentele de opinie pe care le-a avut cu un fost sef al Inspectoratului Judetean de Politie - mai exact cu braileanul Traian Jipa.
Florin, de 26 de ani, lucrator in cadrul Serviciului Politiei Rutiere (SPR), implicat zilele trecute intr-un grav accident rutier, se afla in continuare in coma de gradul III.
google-analytics.com